Ruilen & Retourneren

Hoe kan ik mijn producten terugsturen?

Bij WAAR Utrecht kun je een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na je aankoop. Het is van belang dat de producten die je ruilt of retourneert compleet zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten (zo ver dit mogelijk is). Je kunt je producten per post retourneren. De portokosten voor de verzending van een retourbestelling zijn voor eigen rekening. Neem in elk geval contact op met onze WAAR Utrecht voor de retourprocedure.

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik een artikel terug stuur?

Als je je product binnen 14 dagen terugstuurt en geen nieuw exemplaar wilt hebben, kun je er voor kiezen het aankoopbedrag terug te vragen. Het bedrag wordt dan na ontvangst van je bestelling overgemaakt op je rekening.

Product beschadigd, of niet compleet?

Is het product beschadigd of niet compleet, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met WAAR Utrecht. In overleg met jou regelt WAAR Utrecht dat je gratis een nieuw, onbeschadigd en compleet exemplaar thuisgestuurd krijgt. Wil je je geld terug, dan kan dat ook. Wij nemen de kosten voor het retourneren van het (beschadigde) product voor onze rekening.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Ja' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met onze cookies.