Serviezen

Return to Sender

Return to Sender brengt zeven Nederlandse designers samen met vakvrouwen uit de armste regio’s van de wereld. Dat levert hun een eerlijk inkomen op, waarmee zij hun leefomstandigheden en die van hun gezin direct en blijvend verbeteren. En jou een handgemaakte designcollectie gebaseerd op technieken en materialen van over de hele wereld.

Kinta

Kinta is leverancier van bijzondere interieurproducten uit de Filippijnen en Vietnam. Ze leveren op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier hoogwaardige producten. Zoals houten gebruiksvoorwerpen voor op tafel, in de keuken en het interieur in het algemeen. Waar mogelijk worden onze producten gemaakt van gerecyclede of duurzame lokaal geproduceerde materialen en worden ze ontwikkeld en geproduceerd in volledige samenwerking met lokale leveranciers. Alle bijdragers worden eerlijk betaald voor hun werk. We bezoeken onze producenten een paar keer per jaar om de samenwerking up-to-date te houden.

Loodvrij Kistal

Mokken

Theepotten

Piet Hein Eek ‘DIK’

Piet Hein Eek design staat bekend om het robuuste stoere uiterlijk. Dit Servies is gemaakt door de pottenbakkers uit Sang Arun in Thailand. Zij maken daar prachtig aardewerk met een robuust, stoer en dik ontwerp.

MAT Blauw

Blauw

Wit

Grijs

Fair Forward

Dit sierlijke servies van Fair Forward is gemaakt van keramiek en heet helemaal terecht Royal. ‘t Is op heel hoge temperatuur gebakken (1330ºC) en daardoor erg sterk.

'Royal' Lichtgroen

'Pila' Lichtgroen

'Pila' Groen

'Pila' Licht Blauw

The Twinning Company

Mannen en vrouwen over de hele wereld creëren met hun handen de mooiste duurzame producten. The Twinning Company wil die graag onder de aandacht brengen. Alle producten zijn, stuk voor stuk, liefdevol met de hand gemaakt. Zo is ieder bordje zorgvuldig met de hand beschilderd en elke kaars kunstig met de hand gevormd. Daarnaast zijn de producten gemaakt met respect voor het milieu, onder goede omstandigheden en krijgen de werknemers een eerlijke prijs. Door het vakmanschap van de mannen en vrouwen zijn ze verbonden met hun verhaal en maken ze een verschil in hun levens.